Alla inlägg under juni 2009

Av Anna - 11 juni 2009 15:51

hundkex

Av Anna - 11 juni 2009 15:47

Med ganska bistra miner  ! ;-) skådar de ut över blomsterprakten en stund när regnet höll sig undan ... 

Elsaoch Balto


Balto och Elsa


luktar på blommorAv Anna - 9 juni 2009 11:51

Oj, tiden går så fort ju ! Nyss var det maj och imorgon är det dagis -och skolavslutningar och sedan börjar  s o m m a r  l o v e t  ...

Hundarna älskar sommarlov, ja alla lov och helger när båda flickorna är hemma - alltid någon som vill leka eller kramas eller bara vara nära.


För er som vill vara nära Sloughis och Italiensk Vinthund och för den delen även Azawakh utan att ha dem i sängen, så är det ett utmärkt tillfälle att i helgen, bege er till Tånga Hed, Vårgårda. Där har Azawakh&Sloughiklubben sin specialutställning i år ! Ni kommer få träffa några av de vackraste Sloughis och Azawakher som finns i vårt land samt hela 44 vackra Italienska Vinthundar läs mer på Italienska Vinthundsklubbens hemsida !!! Vilket paradis ! Tyvärr kan inte vi komma dit ... Har man inget körkort får man skylla sig själv ...

Däremot skall Elsa och Balto samt Dino och Dorinda vara med på utställningen i Lövudden sista helgen i juli ! Kankse ses vi då ?

Av Anna - 2 juni 2009 19:26

Apropå gårdagens inlägg om Sloughivalpar ...  När vi kom hem från Skåne hade "grannSusann" fått en liten valp ! Men nej, inte efter kärleksmötet i påskas mellan Lady och Tage. Där blev det inga småbebisar utan istället kom lilla Loppan, från kennel JeanDark ( tror jag det var och hette ? ) Banana Split heter hon på riktigt men här är det bara Loppan !

Vi fick förtroendet att vara Lady&Loppanvakt i en timme medan matte var tvungen att åka och handla. Visst är hon en liten sötnos, och trots att hon är en Dvärgpinscher påminde hon lite om en Italiensk Vinthundsvalp ...


Dvärgpinschervalpen Loppan


Loppan på upptäcktsfärd i trädgården

liten Loppa !

Det var riktigt roligt och gott att trassla in sig i Tyras långa hår ;-)

gott med hår


Hemsidan är uppdaterad med bilder !

Av Anna - 2 juni 2009 19:23

Det känns att det snart är sommarlov ! Elsa, Balto, Tyra och Signe satt ute på gröna mattan i hagen och slappade i solen.
i solen

Av Anna - 1 juni 2009 14:10

Äntligen lite foton på Elsa - Ain Zafir Aalin - när hon nu fyllt 4 år !

AinZafiir Aalin

För alla Sloughiälskare kommer lite bilder på Elsa som nu blivit riktigt vuxen - både i sätt och kropp ! En älskligare, gladare och socialare Sloughitik får man nog leta efter !? ;-)

Sitt första cert fick hon förra året, detta år har hon ännu inte varit i någon utställningsring men snart så ... !


Många har undrat om jag kommer ta valpar undan henne ... och jaa, det hoppas jag verkligen !  Men - eftersom Sloughis ofta får väldigt många valpar i sina kullar, runt 8 - 10 är helt normalt, så önskar jag att det åtminstone finns en fyra,fem personer innan valparna föds som är oerhört intresserade !


Det går bra att springa för sig själv också om ingen annan har lust !

Elsa !

Spänning och fart - en Sloughi såklart !

Elsaspring

Elsa ?


Elsa stylar framför kameran !

Sloughi såklart


mera Elsa


Elsa


Äh nu har jag ingen lust mer ...

Elsa

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se