Direktlänk till inlägg 28 juli 2009

Lövudden Lördag - Sloughi

Av Anna - 28 juli 2009 13:44

Elsa och Balto skötte sig strålande både i och utanför ringen !! Såå glad jag är ! Där var även rara Inger kennel Gazooth som kom med sina tre så vackra Sloughis !

Balto som varit så rädd och orolig för ringarna stod som en staty, nosade över den snälla domarens hela ansikte och lät henne känna och klämma och titta på tänderna helt utan problem - phu - vad häärligt !!!

Tack återigen Håkan med Zokii för att du höll i Elsa och Balto emellanåt, annars hade nog Tyra snurrat iväg likt en ballong på utställningsplatsen efter en Sloughi med glädjerus ;-) !

Baltos kritik för dagen ; " 3 årig hane av ytmärkt typ. Maskulint huvud som kunde vara mer raffinerat. Korrekt bett. Välburna öron. Bra hals. Välbalanserade vinklar. Aningen lång i länden annars bra över och underlinje. Rör sig elastiskt och typiskt från sidan. Lite lös fram. Välvisad i utmärkt kondition"  domare Bitte Ahrens

Excellent, Ökl 1 / 1

Sen var det Elsas tur ! Glädjestrålande skuttade hon in i ringen och tog även några hoppsasteg under uppvisningen ;-) Slickade domaren på munnen, viftade på svansen, njöt av uppmärksamheten och stod alldeles perfekt stilla !

Elsas kritik ; " 4 årig tik av utmärkt typ. Feminint huvud med bra uttryck. Kunde önska ngt kraftigare underkäke. Korrekt bett. Kunde bära öronen bättre. Bra hals. Normala vinklar fram och bak. Vacker överlinje. Ngt vass underlinje. Rör sig typiskt från sidan. Okej fram och bakifrån. Välvisad i utmärkt kondition."

Excellent, Ökl 1 / 1

BIR blev väl Ghania eller var det Xanni ? Jag vet inte sprang ju lite hit och dit mellan IG och Sloughiringen som ändock låg bredvid varandra som tur var ! Men GRATTIS Inger :-)) ! Ingen hane blev BIM ...

Sedan var det årsmöte och styrelsemöten både i AZSKklubben och hos SRIV ... Tackade ja till att sitta i valberedningen i AZSK så ni som känner er manade till att sitta med i nästa års styrelse vet vart ni skall vända er ;-) !

Bilder på Elsa och Balto, Dino och Dorinda i ringarna fick jag aldrig ... Malin fotade en massa till Vinthundstidningen, Italienartidningen m.m men hennes kamera blev stulen ( ! ) ur tältet någongång efter bedömningarna på lördagen ...  :-((    !!!

Såå tråkigt ... dels att det skall behöva ske, och sedan för alla hennes personliga bilder och sen på alla Vinthundar som hon brukar fota men som nu aldrig kommer få en bild i någon vinthunds eller rastidning ... Är det någon som vet var den är så hör av er, och jag tar tacksamt emot någon bild på mina vildar om nu någon fotat dem !!!

 
 
Elin Rose

Elin Rose

28 juli 2009 14:28

Hejsan..
Kul att du fick så bra kritik nu kanske du blev sporrad att åka på mer utställnngar med dina sloughisar =)
Det var Xanni som blev BIR och Ghania Bt-2

Så anmäl nu till nästa utställning så kanske vi ses i ringarna,.

Många kramar Elin med vinthunds pojkarna

http://www.sloughi.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 24 augusti 2009 22:42

Jo, vi har gjort det igen ... flyttat ! Jag vet, det var inte länge sen och jag vet att man kan tycka att jag borde väl bestämma mig någon gång ... och nu har jag gjort det !   Anledningen och mer därtill hittar ni på  Olga da Polga Doggblogg   adr...

Av Anna - 23 augusti 2009 15:14

På uppmaning av äldsta dottern, har jag nu bytt enkätundersökning ! Jag har tyckt att det varit väldigt intressant att se vad det är för olika hundraser som "besökt" min blogg - så det var lite mot min vilja att byta och ni som röstade blev fler den ...

Av Anna - 21 augusti 2009 16:54

Jag tycker att Dorinda är så väldigt lik sin vackra mor MultiCH.Py`s Pelopia på denna bild ... men det kanske bara är jag ;-)     ...

Av Anna - 19 augusti 2009 11:40

-"Hallå, jag försöker faktiskt vila lite här ! Ta bort dem matte !"   - "Så där ja, äntligen lite lugn och ro." ...

Av Anna - 19 augusti 2009 11:36

 Plötsligt dyker de upp - dessa små Italienaransikten ! Likt en gök i ett gökur, eller som Piff och Puff ! ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se