Senaste inläggen

Av Anna - 13 juni 2009 18:39

...pågår eller iallafall har pågått hela denna dag och även i morgon ! Åh vad spännande det skall bli att få höra resultaten och se bilder såsmåningom !

Håller tummarna lite extra för släkten - det kan inte hjälpas ;-) - men vem det än blir som är glad - är jag glad för dennes skull, faktiskt :-)) !


Själv har vi tillbringat en regnig regnig heldag nere i Societetsparken här i Norrtälje, flickorna och jag. I fyra timmar väntade de tålmodigt på att EMD ( från Idol ) skulle sjunga ! Och tillslut kom de ... väntan kändes nästan lika lång som att vänta på sin tur i utställningsringen. Sedan var det slut !

Jag hoppas det inte regnade lika mycket på era hundar och er som det gjorde på oss ... Skillnaden från hundutställningar och denna konsert var förstås avsaknaden av vackra hundar men även bristen på hundsaker att inhandla ... så portmonän blev inte allt för ihålig, däremot fanns det skivor med EMD som flickorna fick signerade efter en över en timmas lååång kö ... nästan som att vänta på veterinärbesiktningen eller kritiklapparna eller nåt ;-)

Så i brist på bilder på vackra hundar, kommer här några foton på fagra pojkar ;-)


EMD i parken Norrtälje


Autografer på Tyras jacka ;-)


Av Anna - 12 juni 2009 14:36

...men vad gör det, när man är en Italiensk Vinthund och Sloughi och man kan mysa och värma sig tillsammans i soffan efter den så blöta promenaden !

en hög hög av IGs och Sloughi


våningssäng ?


Dino och BaltoAv Anna - 11 juni 2009 16:08

... eller bara ett par Sloughis i gräset ...

lejonlika


lejonlikhet


likalejon ?

Av Anna - 11 juni 2009 16:06

Baltos vackra huvud ...


gott med gräs

Av Anna - 11 juni 2009 15:52

Dorinda är i farten !

hej Dorinda !


nackgrepp

nackgrepp2


pussa på Sofus


bollen vill inte ligga still !

Ute
Av Anna - 11 juni 2009 15:51

hundkex

Av Anna - 11 juni 2009 15:47

Med ganska bistra miner  ! ;-) skådar de ut över blomsterprakten en stund när regnet höll sig undan ... 

Elsaoch Balto


Balto och Elsa


luktar på blommorAv Anna - 9 juni 2009 11:51

Oj, tiden går så fort ju ! Nyss var det maj och imorgon är det dagis -och skolavslutningar och sedan börjar  s o m m a r  l o v e t  ...

Hundarna älskar sommarlov, ja alla lov och helger när båda flickorna är hemma - alltid någon som vill leka eller kramas eller bara vara nära.


För er som vill vara nära Sloughis och Italiensk Vinthund och för den delen även Azawakh utan att ha dem i sängen, så är det ett utmärkt tillfälle att i helgen, bege er till Tånga Hed, Vårgårda. Där har Azawakh&Sloughiklubben sin specialutställning i år ! Ni kommer få träffa några av de vackraste Sloughis och Azawakher som finns i vårt land samt hela 44 vackra Italienska Vinthundar läs mer på Italienska Vinthundsklubbens hemsida !!! Vilket paradis ! Tyvärr kan inte vi komma dit ... Har man inget körkort får man skylla sig själv ...

Däremot skall Elsa och Balto samt Dino och Dorinda vara med på utställningen i Lövudden sista helgen i juli ! Kankse ses vi då ?

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se