Alla inlägg den 8 juli 2009

Av Anna - 8 juli 2009 21:22

Dorinda är i höglöp och det är allmänt stimmigt för alla fyrbeningar som inte kan umgås på vanligt sätt trots att de såå gärna vill ... ja, även för oss. Det är ett ständigt transporterande, slussande, grindöppnade och stängande (  införa grindslant kanske ? ) och dagarna är fyllda av pipande och ylande i olika tonlägen. Stackars killarna ! Är det lika jobbigt att vara "människoman" måntro ;-)

Det märkliga är att på nätterna sover Dino och Dorinda i sängen under mitt täcke bredvid varandra lika lugnt som vanligt, men så fort vi vaknat är det full uppvaktning som gäller ... men, jag skall inte säga för mycket - kanske tur att jag bara sover med ett öga i taget ?

Nåväl, för att få dem att komma på andra tankar ( ? ) och så de skulle få lite roligt iallafall bjöd vi in Lady - och Loppan - dvärgpinschergrannarna på lekstund.


Dino ser på när Loppan och Lady busar ... och känner kanske att det är skönt att slippa vara barnvakt ...

Dino, Lady & Loppan


Balto är utanför grinden, tyvärr blir han och Elsa lite för hårdhänta när de vill leka med de små - men det gjorde inget tyckte Balto. På det sättet kunde han ju vara mer uppmärksam på Dorinda ! 

tre !


Som en liten dans 

Lady och Loppan


Dino, Lady & Loppan


Elsa beundrar Lady och Lady bestämmer, men trots det får Elsa umgås i koppel medan det nu var Dorindas tur att få leka istället för Dino. 

Elsa också !


Konstig bild, men lite rolig också när Dorinda ger mig en snabbpuss. 

Dorindapuss !


Tyra och Loppan tittar ut på regnet

Tyra och Loppan


Tre trötta flickor och utpumpade hanar i ett annat hörn ...  

tre sovande flickor

Ovido - Quiz & Flashcards