Alla inlägg under juni 2009

Av Anna - 19 juni 2009 20:29

Vi önskar er alla en riktigt fin och skön Midsommar !


Av Anna - 16 juni 2009 08:04

Grattis till alla er som deltog i helgens utställningar runt om i vårt land !

Så många vackra hundar det finns - jag blir alldeles andlös ...

Azawakh och Sloughiresultaten kan ni läsa om på klubbens hemsida samt    på olika privata hemsidor, bland annat på Sloughibloggen med många vackra bilder ! Italienska Vinthundsresultaten finns även de på klubbens hemsida och på olika privata sidor, blandannat på Skogsvillebloggen !

Men en bild och ett resultat för Italienarna bjuder jag på ;-)


Malin kennel Rashikas, ( uppfödare Micke, kennel Py )  vackra gracila svarte Py`s Lemetto - Lotto - som blev BIM !!!  

( Nu minns jag plötsligt inte vilken dag ...) Py`s Lemetto, Malin- kennel Rashikas

Bilden är från utställningen i Hässleholm i slutet av maj ... nu har han vuxit på sig och blivit ännu vackrare :-))

Av Anna - 14 juni 2009 17:14

Vad många ni är som kommit hit och hälsat på ! Många nya helt unika besökare bara sedan igår ! Så kul ! Välkomna hit och Välkomna tillbaka !

Men det är klart, Italienska Vinthundar och Sloughis kan väl få det mest låsta hjärtat att öppnas och inse att de är nog de vackraste och mest fascinerande och spännande varelser inom hundvärlden ( partisk, jag ? ... näää ...  ) Eller kanske ni varit på utställningen i Tånga Hed och sett Italienare och Sloughi i mängder ?  ... Eller är det något annat som lockat ... ve och fasa, inte var det väl inlägget om E.M.D som dragit hit er ;-)

Hur som helst, kul är det och ni får mer än gärna ge er till känna :-))


Än så länge vet jag inte hur det gått på Italienarfronten under helgen ... men vad jag vet, är att Ain Zafir Dargham - "Phoenix"  - ( Elsas halvbror )  ägare Elin och Stefan Rose, uppfödare Line Urke, Norge blev BIS-R igår på sin absolut första utställning !

Miljarder Grattis önskar vi och stolta halvsyster Elsa !
Av Anna - 13 juni 2009 18:39

...pågår eller iallafall har pågått hela denna dag och även i morgon ! Åh vad spännande det skall bli att få höra resultaten och se bilder såsmåningom !

Håller tummarna lite extra för släkten - det kan inte hjälpas ;-) - men vem det än blir som är glad - är jag glad för dennes skull, faktiskt :-)) !


Själv har vi tillbringat en regnig regnig heldag nere i Societetsparken här i Norrtälje, flickorna och jag. I fyra timmar väntade de tålmodigt på att EMD ( från Idol ) skulle sjunga ! Och tillslut kom de ... väntan kändes nästan lika lång som att vänta på sin tur i utställningsringen. Sedan var det slut !

Jag hoppas det inte regnade lika mycket på era hundar och er som det gjorde på oss ... Skillnaden från hundutställningar och denna konsert var förstås avsaknaden av vackra hundar men även bristen på hundsaker att inhandla ... så portmonän blev inte allt för ihålig, däremot fanns det skivor med EMD som flickorna fick signerade efter en över en timmas lååång kö ... nästan som att vänta på veterinärbesiktningen eller kritiklapparna eller nåt ;-)

Så i brist på bilder på vackra hundar, kommer här några foton på fagra pojkar ;-)


EMD i parken Norrtälje


Autografer på Tyras jacka ;-)


Av Anna - 12 juni 2009 14:36

...men vad gör det, när man är en Italiensk Vinthund och Sloughi och man kan mysa och värma sig tillsammans i soffan efter den så blöta promenaden !

en hög hög av IGs och Sloughi


våningssäng ?


Dino och BaltoAv Anna - 11 juni 2009 16:08

... eller bara ett par Sloughis i gräset ...

lejonlika


lejonlikhet


likalejon ?

Av Anna - 11 juni 2009 16:06

Baltos vackra huvud ...


gott med gräs

Av Anna - 11 juni 2009 15:52

Dorinda är i farten !

hej Dorinda !


nackgrepp

nackgrepp2


pussa på Sofus


bollen vill inte ligga still !

Ute
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se